27. 09. 2020

Tak jsme se nakonec dočkali !

O víkendu proběhlo rozřazovací kolo Extraligy kadetů. Oba naše projektové týmy - jak Blue, tak Green zahájily sezónu úspěšně a zařadili se pro první kolo mezi nejlepších deset týmů (v Extralize kadetů je letos 27 družstev).

Kluci z týmu Blue Volley vybojovali druhou skupinu a Greeňáci první. Je vidět, že tato generace je opravdu silná, a pokud bude dále pracovat se stejný přístupem má šanci na úspěch. Rozřazovací turnaje ukázaly , že budou obrovské rozdíly mezi jednotlivými týmy, a tak věříme, že zůstaneme nahoře, abychom hráli co nejvíce kvalitních zápasů. Podařilo se nám do týmu začlenit i nové mladé hráče ročníku 2005, kteří jsou schopni při spojení se staršími tuto soutěž bez problémů hrát.

Jako vždy patří obrovský dík také rodičům, kamarádům a kamarádkám a ostatním klukům z tréninkové skupiny, kteří nám vytvořili perfektní zázemí a pomohli s organizací turnaje, který jsme pořádali. Věřím, že i přes všechna epidemiologická „pro“ a „proti“ bude sezóna odehrána a kluci budou mít možnost trénovat, hrát a rozvíjet se. Bylo by škoda utlumit sport, který jak si osobně myslím, zoceluje organismus a posiluje obranyschopnost organismu proti jakýmkoliv nemocem.

Za 14 dní začíná také Extraliga juniorů, kde máme také dva týmy, z nichž ten pod hlavičkou Blue je složený výhradně z hráčů kadetské kategorie. Kluci zajíždí do Brna a Green turnaj pořádá doma na SPŠ ve Frýdku-Místku. Tím všechny srdečně zveme a věříme, kluky přijdete podpořit.