12. 12. 2021

Krejčíček dotáhl tým ke dvěma výhrám

​Během třetí adventní neděle se konalo další kolo 1. ligy juniorů a my jsme přivítali, v naší domovské hale v Nové Bělé, Hanáky z Olomouce, kteří přijeli bez svých dvou reprezentačních opor, tudíž jsme museli vzít na svá bedra roli jednoznačného favorita.

Do prvního zápasu jsme vstoupili věru nepřesvědčivě a díky nekoncentrovanosti jsme se se soupeřem tahali o každý bod a set jsme rozhodli až v napínavé koncovce (31:29), především díky obraně na síti a jistému Krejčíčkovi na útoku. Další dva sety probíhaly jasně podle našich not a bez větších problémů jsme soupeře v prvním zápase porazili.

Druhý zápas nezačal dle našich představ, v hlavách jsme byli stále v šatně a soupeř si vybudoval rozhodující náskok 24:19, ale na podání se objevil ostravský sniper Krejčíček a soupeře spektakulárním způsobem vystřílel na stav 25:24 pro domácí!!! Set jsme nakonec vybojovali v náš prospěch opět 31:29. Druhý set byl i přes počáteční tahanice už přesvědčivější a třetí jsme zvládli téměř bezchybně a díky tomu jsme posbírali z dnešních klání plný počet šesti bodů.

Na závěr bych chtěl poděkovat trenérům a rodičům z Olomouce, kteří vyslali jednoho ze svých řad, aby zaskočil za nedorazivšího rozhodčího a v duchu fair-play odpískal oba duely.

Vojtěch Herman