22. 09. 2021

Mladší žáci projektu Volley Beskydy se připravují společně

​Po úspěšném překonání covidové sezony, jsme se v přípravě na kvalifikační turnaj mladšího žactva setkali s naším partnerským klubem v projektu Volley Beskydy, který k nám zavítal z Frýdku-Místku, a to z klubu Green Volley. Přijeli k nám do Hlučína na přátelské volejbalové odpoledne a my jsme se na ně po dlouhé době těšili.

Byli jsme mile překvapeni, že naši hráči z Blue Volley Ostrava přijali mezi sebe nováčky z řad Ostraváčku a tvoří se silná volejbalová základna pro sezonu 2021-22, která si klade za cíl dosáhnout na medailové pozice.

Přípravné volejbalové odpoledne nám ukázalo, že máme spoustu rezerv, které musíme ještě „doladit“, ale v podstatě jsme na novou sezonu připraveni v relativně (po covidovém roce) dobré kondici.

Naše nové posily ukázaly velkou ambici a energii, na hřišti se neztratili, a svým starším spoluhráčům byli výraznou posilou a ukázali, že se s nimi musí v budoucnu počítat jako s plnohodnotnými spoluhráči.

Všichni se těšíme na začínající volejbalovou sezonu, která nám přinese návrat k našemu milovanému sportu. První setkání se soupeři v kategorii mladších žáků se uskuteční v sobotu 25. září 2021 v Novém Jičíně, Opavě a Ostravě.

Eva Turková